VISAVIE: Allround visagistes die de stralender versie van jezelf creëren!

 

VISAVIE zijn Fabienne Perot en Myra Pesch, twee gepassioneerde make-up artists. Wij hebben liefde voor ons vak en dat uit zich door de persoonlijke authentieke werkwijze die wij hanteren. Wij verzorgen uw gehele look van A tot Z tot in de puntjes. Van make-up tot stijladvies, er is ons alles aan gelegen dat u zich de stralende versie van zichzelf voelt.  

 

Wij werken op locatie of vanuit ons sfeervolle monumentale pand aan het Sint Servaasklooster in hartje Maastricht. Onze specialiteiten: Workshops voor bedrijven, vriendinnen workshops, modeshows en fotoshoots, toneel en (bedrijfs)film, bruidsmake-up en visagie voor feestelijke openingen en evenementen.

 

 • Workshops (voor bedrijven en particulieren): Tijdens de make-up workshop ‘the ultimate how to make-up workshop' leren wij u de technieken voor het aanbrengen van make-up en geven wij u tips & tricks, waardoor u meer zelfvertrouwen zult krijgen. Volg een professionele make-up workshop als ultieme verwennerij voor uzelf, deel deze ervaring met uw moeder, zus of vriendinnen tijdens een dagje uit, vrijgezellenfeest of als (bedrijfs)teamuitje. Onder het genot van een hapje en een drankje wordt een make-up workshop bij VISAVIE echt een beleving. Tevens kunnen wij deze workshops uitbreiden met een lekkere lunch of hoofdgerecht.​ 

 • Bruidsmake-up: De perfecte bruidsmake-up voor de mooiste dag. Een hele speciale dag, misschien wel de mooiste dag van uw leven. Dat vraagt om een bijzondere make-up. Een make-up die u laat stralen en waarmee u opperbest voor de dag komt. Het aanbrengen van een bruidsmake-up is daarom een speciale klus waar veel elementen samenkomen. Het is eigenlijk een dag- feest- en avondmake-up in één. Dat vraagt om een vakkundige aanpak. U bent bij ons van harte welkom voor een proefmake-up en tijdens deze sessie zullen wij al uw wensen bespreken om de perfecte bruidslook te creëren. Wij zijn pas tevreden als u het ook bent! Ook is het mogelijk om uw make-up proefsessie uit te breiden met een proef bruidskapsel. Wij werken samen met haarstylisten die gespecialiseerd zijn in bruidskapsels. Op de trouwdag kunnen wij dus uw bruidsmake-up én uw bruidskapsel verzorgen. Ook de make-up en haarstyling van uw bruidsgasten en/of bruidsmeisjes is aan ons toevertrouwd. Op de ‘grote’ dag zelf komen wij ook bij u op locatie, u hoeft de deur niet meer uit!
   

 • Make-up - fotoshoots & modeshows: Op de door u gewenste locatie verzorgen wij de visagie voor modeshows en fotoshoots. Met onze expertise en ervaring haalt u alle gewenste mogelijkheden in huis.
   

 • Make-up - toneel en (bedrijfs)films Op locatie verzorgen wij de visagie voor toneelgezelschappen, (bedrijfs)films- en tv-opnames.
   

 • Dag en avond make-up: Feestelijk, verleidelijk & stijlvol. Nét dat beetje extra, een feestelijke finishing touch of een verleidelijke look. Avondmake-up is meestal bedoeld voor feestelijke gelegenheden en mag nét iets meer opvallen dan een dagmake-up. De ogen mogen een tikkeltje zwaarder worden aangezet, toevoeging van wimpers of wimperstukjes en denk ook aan mooie zwoele, stijlvolle smokey eyes. Heeft u binnenkort een feestje of avondje uit en wilt u een make-up die perfect is afgestemd op uw outfit om een onvergetelijke indruk achter te laten? Kom dan naar VISAVIE voor een professioneel styling advies en make-up. U kunt natuurlijk ook bij ons terecht voor een mooie 'No Make-up Make-up Look’! De bedoeling van deze dagmake-up is om er zo mooi en natuurlijk mogelijk uit te blijven zien.

 

Make-up is Fun & Fabulous!

 

Bezoek onze website:

www.­­visavie-maastricht.nl

 

Of neem contact met ons op:

Fabienne Perot +31 0) 6 24 25 36 55

Myra Pesch +31 (0) 6 30 64 37 86

 

email: info@visavie-maastricht.nl

 • Grey Facebook Icon
 • Grey Instagram Icon

servaas the beauty concept - 2019

 • Facebook - Black Circle
 • Instagram - Black Circle